HET DYSLEXIE PROJECT

Verborgen Vallei

Het project is tweeledig. Enerzijds het verhaal in stripboekvorm en anderzijds het beeldleren. Beiden zijn met elkaar verbonden. Zo gebruiken we onze bevindingen op het gebied van beeldleren bij het opzetten van het verhaal in stripboekvorm. Daarnaast gebruiken we de aandacht en de middelen die we hopen te genereren met de Verborgen Vallei om het beeldleren, maar ook zeker het verhaal van de Verborgen Vallei, te laten groeien. 

Steun ons Dyslexie project en u draagt bij aan:

De ontwikkeling en de uitwerking van het beeldleren.
Het is ons doel om het beeldleren tot een hulpmiddel te maken voor iedereen met Dyslexie.
 
Het uitbrengen van een leesboek reeks in stripboekvorm dat volledig gericht is op diegenen met Dyslexie.
U draagt bij aan een 6-delige reeks die samen het verhaal vertellen van de Verborgen Vallei die lezen hopelijk leuk maakt voor diegenen met Dyslexie.

Bent u enthousiast geworden en wilt u ons steunen? Dat kan op verschillende manieren.
1. Koop ‘De Reis naar de Verborgen Vallei’ (deel 1 van deze 6-delige boekenreeks) en laat uw kind(eren) genieten van een verhaal vol kleurrijke wezens en mooie locaties, of geniet zelf van het diepgaande verhaal. Daarnaast zullen wij verschillende soorten merchandise op de markt brengen. De opbrengsten van de verkoop gebruiken wij om het verhaal voort te zetten, maar natuurlijk ook om het beeldleren verder te ontwikkelen.

2. Maak anderen erop attent waar wij mee bezig zijn. Hoe meer mensen ons helpen, hoe groter wij dit project kunnen maken en hoe meer personen wij kunnen bereiken. Kent u iemand met Dyslexie die op een school zit waar ze nog niet bekend zijn met onze beeldleren methode? Vraag ze dan contact met ons op te nemen zodat iedereen met Dyslexie hier straks profijt van heeft.

3. Bent u een logopedist/leraar op het basis onderwijs of middelbaar onderwijs (of misschien zelfs het hoger onderwijs), vraag dan het proefpakket aan. Hiermee krijgt u een testpagina van onze beeldleren methode, waarmee u de verbetering zelf kunt ondervinden. Graag ontvangen wij de feedback naar aanleiding van het proefpakket per e-mail, zodat wij de beeldleren methode kunnen blijven ontwikkelen.

DE BOEKENREEKS

De Verborgen Vallei

In het verhaal in stripboekvorm ‘De Verborgen Vallei’, lees je over Seirende en Smaragda die allebei compleet verschillende achtergronden hebben en hoe deze twee, tegen de wetten van hun volkeren in, samenkomen met alle gevolgen van dien. Met meer dan genoeg plekken om te ontdekken, wezens om te ontmoeten en obstakels om te overwinnen zullen ze elkaar hard nodig hebben. 

Lesmethode

Voor kinderen met dyslexie

Dyslexie werd voor het eerst ontdekt in 1881 en meer dan 100 jaar later zorgt deze stoornis, voornamelijk in het onderwijs, nog steeds voor onnodige obstakels. Met meer dan 2,5 miljoen gevallen van Dyslexie in Nederland is het tijd voor een oplossing; namelijk het beeldleren.